Kreta-Platanjas 10 maj-2014


 
 
 
 
 
 

Ja, så här härligt hade vi det på vår familjesemester till Kreta som ju är mitt paradis. Sol, bad, god mat, trevliga människor och två härliga större utflykter blev det denna gång! Vi är så nöjda!
 
 
 
 
Vi åkte ut i en motorbåt en dag med en riktigt trevlig och duktig dykare. Han lärde oss en del om ön, vatten och naturen. Maja och Lukas snorklade och spanade efter fiskar och flygplansvrak från andra världskriget! Grymt! Kent och jag bara njöt av sol och underbar vy. Dykarkillen var riktigt humoristisk. Eftersom han hade bestämt sig för att Lukas var 18 år fick han styra båten en längre stund, kändes inte helt lovande men det gick ju bra....
 
Hotellet hette Porto Platanjas spa and beach hotel och var femstjärningt. En underbar frukostbuffet mötte oss varje morgon och vi hade två rum som var sammankopplade med balkonger, mycket fint!!
Vi hoppas kunna återvända inom kort! Åker ni hit så hyr en bil till Elafonissi, den rosa stranden med det turkosa vattnet!!   Kretakramar: Lotta
 

 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Kaffe och Mazarin

Åh vilka härliga bilder.:)
Nu blev jag sugen på att åka dit.:)
Kramiz../ Agge

2014-06-09 @ 18:26:10
URL: http://kaffeochmazarinfika.blogspot.se/
Postat av: Birgitta Norsten

Ser härligt ut, det behöver man ibland!
Kram Birgitta

2014-06-09 @ 20:17:19
URL: http://underbarahem.wordpress.com
Postat av: Petra

Ser fantastiskt ut! Gissa om man blev sugen på att åka iväg nu! Nu är det ju varmt och solig här hemma också, men det är ju verkligen något helt annat att få komma iväg utomlands på semester och Kreta verkar vara en riktigt härlig plats att semestra på!
Kram Petra

2014-06-11 @ 05:36:00
URL: http://torpliv.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0